Uw eigen website?
Altijd al een website willen hebben, maar raakt u verstrikt in het web van hostingbedrijven, webdesigners, en webdevelopers.
Dan is Dutchflow Hosting misschien iets voor u.
Ik richt mij hoofdzakelijk op particulieren en kleine bedrijven.
Alles onder één dak:
- aanvragen domeinnaam
- hosting
- bouwen en onderhouden van website
- statische websites (html) of dynamische websites (wordpress)
Voor informatie kunt u vrijblijvend contact met mij op nemen.
Vriendelijke groet, Jan Wolf
HyperText Markup Language (afgekort HTML) is een opmaaktaal voor de specificatie van documenten, voornamelijk bedoeld voor het World Wide Web.
De wezenlijke eigenschap van HTML is dat deze hypertekst ondersteunt: documenten en bestanden die verbonden zijn door direct volgbare verwijzingen, de zogenaamde hyperlinks (in het Nederlands ook wel koppelingen genoemd).
Daarnaast is HTML een opmaaktaal zoals vele andere, met notaties voor het aangeven van nadruk in tekst, van kopjes, van indeling in paragrafen, van tabellen, en van plaatjes en multimedia (die echter zelf niet in HTML worden gespecificeerd).
In de loop der jaren is het aantal verschillende tags dat in HTML wordt gebruikt, enorm uitgebreid. Om interpretatieproblemen te voorkomen heeft het World Wide Web Consortium (W3C) aanbevelingen opgesteld over welke tags geldig zijn en hoe ze moeten worden geïnterpreteerd. De oorspronkelijke aanbeveling is een aantal malen geactualiseerd in verband met verdere ontwikkeling van HTML. De laatst geaccepteerde aanbeveling, HTML 4.01, dateert van december 1999.
WordPress is vrije weblog-software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Veel weblogs maken gebruik van WordPress.
WordPress maakt gebruik van de PHP-programmeertaal. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Per WordPress-installatie is één weblog te beheren. Voor een meervoudige installatie is WordPress Multi User (WPMU) beschikbaar.
WordPress is een zogenaamd CMS, oftewel een contentmanagementsysteem, de gebruiker kan op eenvoudige wijze de content (inhoud) wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische of programmeerkennis voor vereist is.
Door middel van thema’s (themes) of zelfgemaakte template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaardvormgeving die WordPress levert. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan het weblog toevoegen. Een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld spamfilters (bijvoorbeeld Akismet) of kleinschermdetectie (Mobiele telefoon, Nintendo Wii, Nintendo DS etc.).
WordPress-gebruikers wordt verzocht onderaan pagina’s te linken naar de website van WordPress.